Info

Mapa de la web

La web es divideix principalment en tres parts:


  • La informació sobre el llegat i la figura de Bartomeu Darder.
  • El llegat fotogràfic i documental digitalitzat.
  • Informació complementària.


  • La informació sobre el llegat i la figura de Bartomeu Darder


El menú superior permet navegar per tota la informació bibliogràfica, sobre el llegat i la seva cesió i conservació, publicacions, activitats, drets d'accés, enllaços d'interès, ...

  • El llegat fotogràfic i documental digitalitzat


El menú disponible davall del logotip, i els requadres de la dreta de la web ens faciliten la navegació pel fons fotogràfic i documental digitalitzat.
Es pot accedir al fons mitjançant la navegació per categories segons les descripcions arxivístiques, o bé realitzar cerques directes a partir dels llistats per matèries, llistat per ubicacions, o cerca a partir de paraules claus o text.
També es pot accedir a partir de la galeria multimèdia per tal de navegar gràficament pel llegat.
Cada element del fons està catalogat amb una fitxa seguint la normativa documental ISAD-G 2.0. La web permet navegar i enllaçar amb altres informacions a través d'aquests camps relacionats.
Al requadre de la dreta hi apareixeran informacions i accesos a altra informació relacionada per tal de facilitar la navegació dins del fons.


  • Informació complementària


Al peu de la pàgina hi podem trobar la informació sobre el custodiador del llegat, la Direcció General d'Universitats, Recerca i Transferència del Coneixement del Govern Balear, així com dades de contacte i altra informació institucional.
Mapa de la web. Aquest mapa per facilitar la navegació per la web.
Avís Legal. Aspectes legals que s'han conèixer si desitgen utilitzar la informació del nostre portal.
Accessibilitat. Un dels principals objectius d'interés social del Govern de les Illes Balears és posar tota la informació de la web a disposició del major nombre de ciutadans possible, evitant la info-exclussió i promovent l'accessibilitat per aconseguir la universalització de la informació.
A+,A-,Ao permetran a l'usuari canviar (augmentar/reduir/retornar a l'estat inicial) la mida de la lletra de la web per tal de facilitar la seva visualització.
Comparteix. Accesos a les principals xarxes socials per tal de difondre el contingut desitjat a altres persones que puguin estar interessades. Cada pàgina disposa del seu propi enllaç per compartir.

Mapa  - Contactar  - Avís legal  - Accessibilitat  -  A+ A- Ao
Comparteix:
© Govern de les Illes Balears

Logo GovernLogo Govern

Compartir   Mail   Compartir Compartir Google+