Matèries - carrer

Asturias - Oviedo. Palació de la diputación [Astúries - Oviedo. Palau de la diputació]

Asturias - Oviedo. Palació de la diputación [Astúries - Oviedo. Palau de la diputació]

Vista d'un carrer. En primer terme, als laterals, espai buit amb arbres. Més al fons comencen les edificacions, de tipus senyorial, amb unes quatre i cinc plantes. Diversos homes passegen, un d'ells, pel centre de la calçada amb un carretó. Vista d'un carrer. En primer terme, als laterals, espai buit amb arbres. Més al fons comencen les edificacions, de tipus senyorial, amb unes quatre i cinc plantes. Diversos homes passegen, un d'ells, pel centre de la calçada amb un carretó.

Part de:

Barcelona - Obras del metrapolitano [Barcelona - Obres del metropolità]

Barcelona - Obras del metrapolitano [Barcelona - Obres del metropolità]

Dos grans túnels coberts per volts de mig punt fetes amb maó, soterrats. Al seu damunt hi ha homes treballant. A la dreta de la imatge, un home dret, de perfil, mira els treballs amb els braços creuats. Al fons, nombrosos edificis amb al voltant d... Dos grans túnels coberts per volts de mig punt fetes amb maó, soterrats. Al seu damunt hi ha homes treballant. A la dreta de la imatge, un home dret, de perfil, mira els treballs amb els braços creuats. Al fons, nombrosos edificis amb al voltant de sis ...

Part de:

Barcelona - Ronda de San Pedro [Barcelona - Ronda de Sant Pere]

Barcelona - Ronda de San Pedro [Barcelona - Ronda de Sant Pere]

Vista de la bifurcació d'un carrer de l'Eixample de Barcelona en arribar a un edifici de sis plantes. A la cinquena, es pot llegir "Palace Hotel". Pel carrer, alguns vianants i les vies del tramvia. Vista de la bifurcació d'un carrer de l'Eixample de Barcelona en arribar a un edifici de sis plantes. A la cinquena, es pot llegir "Palace Hotel". Pel carrer, alguns vianants i les vies del tramvia.

Part de:

Carrer amb la instal·lació del tramvia

Carrer amb la instal·lació del tramvia

Vista de la calçada d'un carrer. Està pavimentada amb llambordes i hi ha les vies i la instal·lació per al pas d'un tramvia. A la dreta, passa un cotxe i més al fons, un carro. Als laterals, una filera d'arbres i les illetes d'edificis. Vista de la calçada d'un carrer. Està pavimentada amb llambordes i hi ha les vies i la instal·lació per al pas d'un tramvia. A la dreta, passa un cotxe i més al fons, un carro. Als laterals, una filera d'arbres i les illetes d'edificis.

Part de:

Carrer amb llambordes

Carrer amb llambordes

Vista d'un carrrer. En primer plà un gran espai pavimentat amb llambordes. A continuació, un passeig amb una important massa de vegetacióra. A la zona propera a la calçada, fanals i bancs. A un d'ells seuen dos homes i un tercer passa caminant. Da... Vista d'un carrrer. En primer plà un gran espai pavimentat amb llambordes. A continuació, un passeig amb una important massa de vegetacióra. A la zona propera a la calçada, fanals i bancs. A un d'ells seuen dos homes i un tercer passa caminant. Darrera ...

Part de:

Carrer Carrera de San Jerónimo

Carrer Carrera de San Jerónimo

Vista d'un carrer amb un suau pendent cap al fons. A l'esquerra, dues edificacions, éssent la més propera a la càmera, el Congrés dels Diputats de Madrid, del qual només es veu una cantonada i una de les dues escultures de dos lleons que flanquege... Vista d'un carrer amb un suau pendent cap al fons. A l'esquerra, dues edificacions, éssent la més propera a la càmera, el Congrés dels Diputats de Madrid, del qual només es veu una cantonada i una de les dues escultures de dos lleons que flanquegen l'ac...

Part de:

Carrer en obres

Carrer en obres

En primer pla, carrer en obres. Hi ha material de construcció apilat al terra. A l'esquerra, una torre metàl·lica de la instal·lació elèctrica. Al fons, la façana lateral d'un edifici monumental rematat a les cantonades per uns volums que sobresur... En primer pla, carrer en obres. Hi ha material de construcció apilat al terra. A l'esquerra, una torre metàl·lica de la instal·lació elèctrica. Al fons, la façana lateral d'un edifici monumental rematat a les cantonades per uns volums que sobresurten en...

Part de:

Caspe - Una calle [Casp - Un carrer]

Caspe - Una calle [Casp - Un carrer]

Vista d'un carrer estret, amb dues voreres de lloses de pedra i una petita calçada central empedrada. Passegen algunes persones d'esquenes a la càmera. Al fons, al centre, un carro sense cap animal per estirar d'ell. Tanca la perspectiva del carre... Vista d'un carrer estret, amb dues voreres de lloses de pedra i una petita calçada central empedrada. Passegen algunes persones d'esquenes a la càmera. Al fons, al centre, un carro sense cap animal per estirar d'ell. Tanca la perspectiva del carrer un à...

Part de:

Ciutat

Ciutat

Vista elevada, probablement presa des d'algun terrat, d'una ciutat. Es veuen diversos edificis i un carrer amb arbrat. Vista elevada, probablement presa des d'algun terrat, d'una ciutat. Es veuen diversos edificis i un carrer amb arbrat.

Part de:

Dona amb infant

Dona amb infant

A l'esquerra, una dona vestida de colors foscos subjecta un infant vestit amb tons clars. La dona gira la càmera cap al fons del carrer on es troben i on al fons, hi ha un home i una dona. Al lateral esquerre del carrer, es veu la façana d'un edif... A l'esquerra, una dona vestida de colors foscos subjecta un infant vestit amb tons clars. La dona gira la càmera cap al fons del carrer on es troben i on al fons, hi ha un home i una dona. Al lateral esquerre del carrer, es veu la façana d'un edifici de...

Part de:

Dones al carrer

Dones al carrer

Espai urbà amb dues joves en primer terme que caminen mentre una mira a la càmera. Un poc més endarrerides, unes dones amb dues nines. Al fons més persones. Al lateral dret, unes petites construccions efímeres i al fons, la façana d'un edifici Espai urbà amb dues joves en primer terme que caminen mentre una mira a la càmera. Un poc més endarrerides, unes dones amb dues nines. Al fons més persones. Al lateral dret, unes petites construccions efímeres i al fons, la façana d'un edifici

Part de:

El carrer d'Aliaga cap al E.

El carrer d'Aliaga cap al E.

Carrer amb paviment de terra. Les cases que el limiten són modestes, de tres alçades i coberta inclinada. Hi passeja un nin. Al fons es veu el cim d'una muntanya. Carrer amb paviment de terra. Les cases que el limiten són modestes, de tres alçades i coberta inclinada. Hi passeja un nin. Al fons es veu el cim d'una muntanya.

Part de:

El carrer d'Aliaga cap al W.

El carrer d'Aliaga cap al W.

Carrer amb paviment de terra. Està limitat per construccions de tres alçades. Les de la dreta presenten uns arcs rebaixats en planta baixa que creen un porxo. Al centre del carrer hi ha dues persones. Carrer amb paviment de terra. Està limitat per construccions de tres alçades. Les de la dreta presenten uns arcs rebaixats en planta baixa que creen un porxo. Al centre del carrer hi ha dues persones.

Part de:

El carrer principal d'Aliaga cap al W.

El carrer principal d'Aliaga cap al W.

Vista d'un carrer emmarcada per un arc rebaixat. Està pavimentat amb terra i les construccions que el limiten són de tres i quatre alçades, amb arcs també rebaixats en planta baixa. Vista d'un carrer emmarcada per un arc rebaixat. Està pavimentat amb terra i les construccions que el limiten són de tres i quatre alçades, amb arcs també rebaixats en planta baixa.

Part de:

Festa al carrer

Festa al carrer

Vista d'un carrer i una plaça des d'un balcó, del qual es veu part de la barana a l'esquerra. Al carrer hi ha molta gent. Vista d'un carrer i una plaça des d'un balcó, del qual es veu part de la barana a l'esquerra. Al carrer hi ha molta gent.

Part de:

Festa al carrer

Festa al carrer

Vista d'un carrer i una plaça des d'un balcó, del qual es veu part de la barana a l'esquerra. Al carrer hi ha molta gent i tres gegants. Vista d'un carrer i una plaça des d'un balcó, del qual es veu part de la barana a l'esquerra. Al carrer hi ha molta gent i tres gegants.

Part de:

Grup de gent a un carrer

Grup de gent a un carrer

Grup de sis persones, quatre dones i dos homes, a la vorera d'un carrer, A la dreta queda la calçada, pavimentada amb terra i a l'esquerra, la façana d'una casa amb tres finestres tancades amb persianes mallorquines. Grup de sis persones, quatre dones i dos homes, a la vorera d'un carrer, A la dreta queda la calçada, pavimentada amb terra i a l'esquerra, la façana d'una casa amb tres finestres tancades amb persianes mallorquines.

Part de:

Home a una rotonda

Home a una rotonda

Home dret al centre d'una calçada pavimentada amb llambordes. Al seu darrera passa un carro i es veu un passeig arbrat amb palmeres i una escultura al centre d'una rotonda. Als laterals, diverses edificacions d'unes tres plantes. Home dret al centre d'una calçada pavimentada amb llambordes. Al seu darrera passa un carro i es veu un passeig arbrat amb palmeres i una escultura al centre d'una rotonda. Als laterals, diverses edificacions d'unes tres plantes.

Part de:

Jove amb un infant

Jove amb un infant

Retrat d'una jove amb un nadó als seus braços. A darrera, un passeig amb arbres i un carrer. Retrat d'una jove amb un nadó als seus braços. A darrera, un passeig amb arbres i un carrer.

Part de:

Madrid - Un mercado de Abastos [Madrid - Un mercat de proveïments]

Madrid - Un mercado de Abastos [Madrid - Un mercat de proveïments]

Vista d'un carrer pavimentat amb llambordes. Als laterals, davant la planta baixa de les edificacions, petits llocs de venta. Hi ha diversos vianants, i al centre, un home condueix un ase amb alforges. Vista d'un carrer pavimentat amb llambordes. Als laterals, davant la planta baixa de les edificacions, petits llocs de venta. Hi ha diversos vianants, i al centre, un home condueix un ase amb alforges.

Part de:

Madrid - Una calle del ensanche [Madrid - Un carrer de l'eixample]

Madrid - Una calle del ensanche [Madrid - Un carrer de l'eixample]

Vista elevada d'un carrer, amb una zona de solars sense edificar a l'esquerra. La fotografia està presa des d'un balcó. Es veu la façana de l'edifici amb altres balcons, on veiem a una dona espolsant un drap. Vista elevada d'un carrer, amb una zona de solars sense edificar a l'esquerra. La fotografia està presa des d'un balcó. Es veu la façana de l'edifici amb altres balcons, on veiem a una dona espolsant un drap.

Part de:

Madrid - Viaducto [Madrid -Viaducte]

Madrid - Viaducto [Madrid -Viaducte]

Vista d'un carrer que puja cap al fons, pavimentat amb llambordes i amb voreres als costats. Un viaducte la travessa per sobre. Alguns vianants passegen tant pel carrer com pel viaducte. Vista d'un carrer que puja cap al fons, pavimentat amb llambordes i amb voreres als costats. Un viaducte la travessa per sobre. Alguns vianants passegen tant pel carrer com pel viaducte.

Part de:

Madrid Calle de Atocha [Madrid. Carrer d'Atocha]

Madrid Calle de Atocha [Madrid. Carrer d'Atocha]

Vista elevada presa des d'un balcó d'un carrer amb un pendent pronunciat en ascens cap al fons. És un carrer arbrat i pel qual circulen tramvies, a més de nombrosos vianants. Vista elevada presa des d'un balcó d'un carrer amb un pendent pronunciat en ascens cap al fons. És un carrer arbrat i pel qual circulen tramvies, a més de nombrosos vianants.

Part de:

Oviedo

Oviedo

Vista d'una plaça amb vegetació. A darrera, edificis entre els que s'obre un carrer al fons del qual es veu l'agulla de la torre d'una església en construcció. Vista d'una plaça amb vegetació. A darrera, edificis entre els que s'obre un carrer al fons del qual es veu l'agulla de la torre d'una església en construcció.

Part de:

Palau de Telecomunicacions (1 de 2)

Palau de Telecomunicacions (1 de 2)

Vista d'una avinguda amb vianants i vegetació. A l'esquerra, un edifici monumental en obres. Es tracta del Palacio de Telecomunicaciones, projectat i aixecat per Antonio Palacios i Joaquín Otamendi entre 1907 i 1919. Vista d'una avinguda amb vianants i vegetació. A l'esquerra, un edifici monumental en obres. Es tracta del Palacio de Telecomunicaciones, projectat i aixecat per Antonio Palacios i Joaquín Otamendi entre 1907 i 1919.

Part de:

Palau de Telecomunicacions (2 de 2)

Palau de Telecomunicacions (2 de 2)

Vista d'una avinguda amb vianants, carros i vegetació. Al fons, un edifici monumental en obres. Es tracta del Palacio de Telecomunicaciones, projectat i aixecat per Antonio Palacios i Joaquín Otamendi entre 1907 i 1919. Vista d'una avinguda amb vianants, carros i vegetació. Al fons, un edifici monumental en obres. Es tracta del Palacio de Telecomunicaciones, projectat i aixecat per Antonio Palacios i Joaquín Otamendi entre 1907 i 1919.

Part de:

Palma - Un Cuch [Palma de Mallorca - Un Cuch]

Palma - Un Cuch [Palma de Mallorca - Un Cuch]

Dues dones passejant per un carrer. Al fons, altres vianants. A la dreta, un edifici en cantonada amb reminiscències modernistes, amb una bicicleta recolzada al mur. Dues dones passejant per un carrer. Al fons, altres vianants. A la dreta, un edifici en cantonada amb reminiscències modernistes, amb una bicicleta recolzada al mur.

Part de:

Picat des d'un balcó

Picat des d'un balcó

Vista en picat del carrer des d'un balcó. Es veu part de la barana a la dreta i a baix. la vorera amb diverses persones: dues dones a l'esquerra i una parella sota el balcó. Vista en picat del carrer des d'un balcó. Es veu part de la barana a la dreta i a baix. la vorera amb diverses persones: dues dones a l'esquerra i una parella sota el balcó.

Part de:

Pont Sombrerero

Pont Sombrerero

Vorera per la qual passegen dues dones. A davant i darrera d'elles, escales de fusta plegables i un nin i un home al costat de cada una. Al costat del carrer, hi ha un aparador tapat amb una tela on es veu escrit "Pont Sombrerero" Vorera per la qual passegen dues dones. A davant i darrera d'elles, escales de fusta plegables i un nin i un home al costat de cada una. Al costat del carrer, hi ha un aparador tapat amb una tela on es veu escrit "Pont Sombrerero"

Part de:

Retrat de dona

Retrat de dona

Retrat de mig cos d'una dona a una cantonada d'un carrer. Al fons, una plaça amb palmeres i una edificació de tres plantes. Retrat de mig cos d'una dona a una cantonada d'un carrer. Al fons, una plaça amb palmeres i una edificació de tres plantes.

Part de:

Una casa rústica i bella d'Aliaga

Una casa rústica i bella d'Aliaga

Carrer pavimentat amb terra, pel qual camina una dona, d'esquenes a la càmera. El limiten cases de pedra d'una i dues alçades. Carrer pavimentat amb terra, pel qual camina una dona, d'esquenes a la càmera. El limiten cases de pedra d'una i dues alçades.

Part de:

Resultats 1 a 31 de 31
  1. 10
  2. 25
  3. 50
resultats per pàgina
Mapa  - Contactar  - Avís legal  - Accessibilitat  -  A+ A- Ao
Comparteix:
© Govern de les Illes Balears

Logo GovernLogo Govern

Compartir   Mail   Compartir Compartir Google+