Matèries - bibicleta

Bicicleta dins un camí de muntanya

Bicicleta dins un camí de muntanya

Imatge presa des d'un camí entre marjades dins un paisatge de muntanya. Al camí, un poc inclinada, una bicicleta.La bicicleta podria pertànyer a Bartomeu Darder i Pericàs, ja que com testimonien els seus quaderns de camp, realitzava moltes sortide... Imatge presa des d'un camí entre marjades dins un paisatge de muntanya. Al camí, un poc inclinada, una bicicleta.La bicicleta podria pertànyer a Bartomeu Darder i Pericàs, ja que com testimonien els seus quaderns de camp, realitzava moltes sortides 'est...

Part de:

Bicicleta entre pins

Bicicleta entre pins

Bicicleta recolzada a un pi dins una zona boscosa, amb vegetació de pins. Al fons, la mar i un relleu muntanyós.La bicicleta podria pertànyer a Bartomeu Darder i Pericàs, ja que com testimonien els seus quaderns de camp, realitzava moltes sortides... Bicicleta recolzada a un pi dins una zona boscosa, amb vegetació de pins. Al fons, la mar i un relleu muntanyós.La bicicleta podria pertànyer a Bartomeu Darder i Pericàs, ja que com testimonien els seus quaderns de camp, realitzava moltes sortides 'estu...

Part de:

Calvià - Pi d'en Torrella [Calvià - Pi d'en Torrella]

Calvià - Pi d'en Torrella [Calvià - Pi d'en Torrella]

Zona amb vegetació de pins. Al centre, element vertical amb una bicicleta recolzada. Zona amb vegetació de pins. Al centre, element vertical amb una bicicleta recolzada.

Part de:

Dones amb bicicleta

Dones amb bicicleta

A un paisatge plà, una dona en bicicleta i una altra a peu que la subjecta. Es dirigeixen cap a la càmera. A un paisatge plà, una dona en bicicleta i una altra a peu que la subjecta. Es dirigeixen cap a la càmera.

Part de:

Entrada al port de Sóller des de la via del tren

Entrada al port de Sóller des de la via del tren

Far de l’entrada del Port de Sóller. En primer pla, la via del tren i una bicicleta. Far de l’entrada del Port de Sóller. En primer pla, la via del tren i una bicicleta.

Part de:

Església de Santa Maria della Spina

Església de Santa Maria della Spina

Vista de les façanes principal i lateral de l'església de Santa Maria della Spina, petit edifici amb dues portes a la façana principal i una a la lateral. Està molt ornamentat, amb escultura aplicada i amb dos colors de pedra que creen franges. Pe... Vista de les façanes principal i lateral de l'església de Santa Maria della Spina, petit edifici amb dues portes a la façana principal i una a la lateral. Està molt ornamentat, amb escultura aplicada i amb dos colors de pedra que creen franges. Pel carr...

Part de:

Palma - Un Cuch [Palma de Mallorca - Un Cuch]

Palma - Un Cuch [Palma de Mallorca - Un Cuch]

Dues dones passejant per un carrer. Al fons, altres vianants. A la dreta, un edifici en cantonada amb reminiscències modernistes, amb una bicicleta recolzada al mur. Dues dones passejant per un carrer. Al fons, altres vianants. A la dreta, un edifici en cantonada amb reminiscències modernistes, amb una bicicleta recolzada al mur.

Part de:

Paris - Campos Eliseos [París - Camps Elisis]

Paris - Campos Eliseos [París - Camps Elisis]

Una calçada pavimentada amb llambordes per la qual es veuen passar uns automòbils i una bicicleta de perfil. Al seu darrera, una massa d'arbres. Una calçada pavimentada amb llambordes per la qual es veuen passar uns automòbils i una bicicleta de perfil. Al seu darrera, una massa d'arbres.

Part de:

Valldemosa - La cartuja [Valldemossa - La Cartoixa]

Valldemosa - La cartuja [Valldemossa - La Cartoixa]

Vista parcial de la Cartoixa de Valldemossa des de l'antic camí de Palma. Es tracta d'una via limitada a ambdós dos costats per un mur de pedra seca pel qual caminen, d’esquenes a la càmera, una dona que porta una bicicleta i de front, un home. Vista parcial de la Cartoixa de Valldemossa des de l'antic camí de Palma. Es tracta d'una via limitada a ambdós dos costats per un mur de pedra seca pel qual caminen, d’esquenes a la càmera, una dona que porta una bicicleta i de front, un home.

Part de:

Resultats 1 a 9 de 9
Mapa  - Contactar  - Avís legal  - Accessibilitat  -  A+ A- Ao
Comparteix:
© Govern de les Illes Balears

Logo GovernLogo Govern

Compartir   Mail   Compartir Compartir Google+