Llocs - Aranjuez

Aranjuez - El lago [Aranjuez - El llac]

Aranjuez - El lago [Aranjuez - El llac]

Llac artificial limitat per una barana que queda a la dreta i al fons de la imatge. Al centre del llac, una petita illa coberta de vegetació. Als voltants, vegetació i arbres. Llac artificial limitat per una barana que queda a la dreta i al fons de la imatge. Al centre del llac, una petita illa coberta de vegetació. Als voltants, vegetació i arbres.

Part de:

Aranjuez - Fuente Monumento [Aranjuez - Font monument]

Aranjuez - Fuente Monumento [Aranjuez - Font monument]

Font formada per un estanc d'aigua al centre del qual s'eleva una escultura. La basa, de secció quadrada està envoltada de rocalla i per damunt d'ella s'eleva una petita columna. Sobre aquesta, hi ha un grup escultòric tallat per l'enquadrament de... Font formada per un estanc d'aigua al centre del qual s'eleva una escultura. La basa, de secció quadrada està envoltada de rocalla i per damunt d'ella s'eleva una petita columna. Sobre aquesta, hi ha un grup escultòric tallat per l'enquadrament de la im...

Part de:

Aranjuez - Presa del Tajo

Aranjuez - Presa del Tajo

Petit salt d'aigua artificial a la vora d'un edifici monumental de pedra, el Palau d'Aranjuez, que queda a la dreta de la imatge. A l'esquerra, uns arbres. Al fons, un pont comunica els dos marges. Petit salt d'aigua artificial a la vora d'un edifici monumental de pedra, el Palau d'Aranjuez, que queda a la dreta de la imatge. A l'esquerra, uns arbres. Al fons, un pont comunica els dos marges.

Part de:

Aranjuez - Puente colgante [Aranjuez - Pont penjant]

Aranjuez - Puente colgante [Aranjuez - Pont penjant]

Pont metàl·lic que travessa un riu. En arribar a terra, està flanquejat per dues escultures que representen figures humanes damunt uns grans pilars de pedra. Al marge oposat, a la part baixa del mur que salva el desnivell entre el riu i un passeig... Pont metàl·lic que travessa un riu. En arribar a terra, està flanquejat per dues escultures que representen figures humanes damunt uns grans pilars de pedra. Al marge oposat, a la part baixa del mur que salva el desnivell entre el riu i un passeig, unes...

Part de:

Aranjuez - Puente sobre el Tajo [Aranjuez - Pont per damunt del Tajo]

Aranjuez - Puente sobre el Tajo [Aranjuez - Pont per damunt del Tajo]

Pont metàl·lic que travessa un riu. A la barana, es pot veure un cartell que diu "Restaurado año 1911". En primer terme, un passeig paral·lel al riu i al fons, arbres. Pont metàl·lic que travessa un riu. A la barana, es pot veure un cartell que diu "Restaurado año 1911". En primer terme, un passeig paral·lel al riu i al fons, arbres.

Part de:

Pont al riu Tajo

Pont al riu Tajo

Vista d'un pont metàl·lic amb el rètol "Restaurado año 1911" que travessa un riu. A l'esquerra, dues estàtues sobre uns grans pedestals, flaquegen un lateral del pont. Al costat dret, una barana metàl·lica i un nin al fons. Vista d'un pont metàl·lic amb el rètol "Restaurado año 1911" que travessa un riu. A l'esquerra, dues estàtues sobre uns grans pedestals, flaquegen un lateral del pont. Al costat dret, una barana metàl·lica i un nin al fons.

Part de:

Resultats 1 a 6 de 6
Mapa  - Contactar  - Avís legal  - Accessibilitat  -  A+ A- Ao
Comparteix:
© Govern de les Illes Balears

Logo GovernLogo Govern

Compartir   Mail   Compartir Compartir Google+