Llocs - Alcúdia

Alcúdia - Circo romano [Alcúdia - Circ romà]

Alcúdia - Circo romano [Alcúdia - Circ romà]

Tres homes portant capells asseguts a unes grades construides amb blocs de marès. Tres homes portant capells asseguts a unes grades construides amb blocs de marès.

Part de:

Alcudia - Murallas [Alcúdia - Murades]

Alcudia - Murallas [Alcúdia - Murades]

Imatge exterior de la porta de murada d'Alcúdia, flanquejada entre les dues torres de planta quadrangular. A l’exterior del recinte, un cotxe i dues persones, una al vehicle i l'altra a l'exterior. Imatge exterior de la porta de murada d'Alcúdia, flanquejada entre les dues torres de planta quadrangular. A l’exterior del recinte, un cotxe i dues persones, una al vehicle i l'altra a l'exterior.

Part de:

Alcúdia des del Port de Pollença

Alcúdia des del Port de Pollença

Vista elevada d'una plana amb conreus i, a continuació, una badia. Al fons, un perfil muntanyós. Vista elevada d'una plana amb conreus i, a continuació, una badia. Al fons, un perfil muntanyós.

Part de:

Quadern de camp 1914

Quadern de camp 1914

Quadern de camp que recull excursions a peu i amb bicicleta per diferents indrets de Mallorca, on es realitzen observacions i comentaris de caràcter geològic, plànols, i talls estratigràfics. Fa referència a dades de Henri Hermite, pioner en l'est... Quadern de camp que recull excursions a peu i amb bicicleta per diferents indrets de Mallorca, on es realitzen observacions i comentaris de caràcter geològic, plànols, i talls estratigràfics. Fa referència a dades de Henri Hermite, pioner en l'estudi ge...

Part de:

Resultats 1 a 4 de 4
Mapa  - Contactar  - Avís legal  - Accessibilitat  -  A+ A- Ao
Comparteix:
© Govern de les Illes Balears

Logo GovernLogo Govern

Compartir   Mail   Compartir Compartir Google+