Matèries - agricultura

Albaricoquero [Albercoquer]

Albaricoquero [Albercoquer]

Albercoquer amb tres branques a un hort. A darrera, una construcció d'una sola planta i coberta inclinada. Albercoquer amb tres branques a un hort. A darrera, una construcció d'una sola planta i coberta inclinada.

Part de:

Conreu (1 de 2)

Conreu (1 de 2)

En primer plà, camps de conreu. Un terreny similar, plà, s'estén cap al fons amb edificacions disperses. Al fons, la vista es tanca per unes muntanyes entre les quals sobresurt un pic. En primer plà, camps de conreu. Un terreny similar, plà, s'estén cap al fons amb edificacions disperses. Al fons, la vista es tanca per unes muntanyes entre les quals sobresurt un pic.

Part de:

Conreu (2 de 2)

Conreu (2 de 2)

En primer plà, camps de conreu. Un terreny similar, plà, s'estén cap al fons amb edificacions disperses i un pont. Al fons, la vista es tanca per unes muntanyes. A la dreta s'aixeca una gran muntanya amb una edificació al seu cim. En primer plà, camps de conreu. Un terreny similar, plà, s'estén cap al fons amb edificacions disperses i un pont. Al fons, la vista es tanca per unes muntanyes. A la dreta s'aixeca una gran muntanya amb una edificació al seu cim.

Part de:

Conreus sobre marjades (1 de 2)

Conreus sobre marjades (1 de 2)

En primer plà, un conreu de blat de moro. Al fons, el terreny descendeix cap a l'esquerra amb altres conreus sobre marjades. A l'esquerra, un camí. En primer plà, un conreu de blat de moro. Al fons, el terreny descendeix cap a l'esquerra amb altres conreus sobre marjades. A l'esquerra, un camí.

Part de:

Conreus sobre marjades (2 de 2)

Conreus sobre marjades (2 de 2)

En primer plà, un conreu de blat de moro. Al fons, el terreny descendeix cap a l'esquerra amb altres conreus sobre marjades. En primer plà, un conreu de blat de moro. Al fons, el terreny descendeix cap a l'esquerra amb altres conreus sobre marjades.

Part de:

Peral [Perera]

Peral [Perera]

Perera a la vora d'un terreny conreat. A darrera, el mur d'una edificació d'una sola planta. A la part superior de la imatge, es veuen els cables d'una instal·lació elèctrica. Perera a la vora d'un terreny conreat. A darrera, el mur d'una edificació d'una sola planta. A la part superior de la imatge, es veuen els cables d'una instal·lació elèctrica.

Part de:

Salines

Salines

Vista d'un camp de conreu amb cinc homes treballant la terra. Al fons, una zona de bosc. Vista d'un camp de conreu amb cinc homes treballant la terra. Al fons, una zona de bosc.

Part de:

Resultats 1 a 7 de 7
Mapa  - Contactar  - Avís legal  - Accessibilitat  -  A+ A- Ao
Comparteix:
© Govern de les Illes Balears

Logo GovernLogo Govern

Compartir   Mail   Compartir Compartir Google+